Bogpublikation

I dag er bogen "Service Marketing - en undersøgelse af DanRevision Gruppens marketingstrategi med hensyn til danske klienters ønsker og forventninger til et tysk revisionsselskab" udkommet.

Den stigende globalisering stiller nye udfordringer til marketing tankegangen blandt andet på økonomisk, socialt, kulturelt, internationalt og nationalt plan.

Bogen, skrevet at Stefanie Pankratz, handler om marketing-strategien fra en servicevirksomhed, det tyske revisionsselskab "Die Steuerberater - DanRevision", som har specialiseret sig på den grænseoverskridende rådgivning. Bogens centrale spørgsmål handler om, hvad danske virksomhedsledere ønsker og forventer af et samarbejde med et tysk revisionsselskab, fordi der på trods af den korte geografiske afstand er forskelle på dansk og tysk virksomhedskultur.

Bogen er udkommet hos Nordic Network Center GmbH, ISBN 978-3-9814572-1-6 og koster 38,95 EUR.

Nordic Network Center er et kompetencecenter der ledsager virksomheder ved deres opstart på det tyske marked og som tilbyder en omfattende service på mange modersmål. På denne måde muliggøres det, på kun én dag, at ordne alt hvad der hænger sammen med etableringen af en virksomhed i Tyskland.

En kunde kan modtage service på fjorten forskellige sprog, herunder dansk, svensk og norsk, men f. eks. også tyrkisk eller japansk.

I centret, som blev færdigbygget den 1. april 2011 i Flensborg-Handewitt - i nærheden af motorvejen A7 og den danske grænse - har bl. a. forsikringer, en mægler og husadministrator, advokater og andre tjenesteydelser bosat sig.

Projektets initiativtagere er Ralph Böttcher og Thorsten Manewald, forretningsførere hos DanRevision Flensburg-Handewitt Steuerbratungsgesellschaft OHG. Sammen med NNCs forretningsfører Gunnar Tessin vil de med deres knowhow på områderne grænseoverskridende og driftsøkonomisk rådgivning skabe noget nyt for såvel tyske som udenlandske virksomheder og samtidig styrke den tyske økonomi.